OUR 

FIRM

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Person Rolling Suitcase in Airport

Loppukäyttäjän hyödyt

Käyttäjä ymmärtää miten tuttu ja turvallinen toiminto, kuten verkkokansio dokumentteineen, onkin jatkossa jotain uutta ja aluksi ihmeelliistä.

Image by Randy Fath

Office 365 -omistajan hyödyt

Saat kristallinkirkkaan apuvälineen kun jaksat tehdä tämän harjoituksen ja jopa toteuttaa juuri omalle organisaatiollesi sopivan ennen/jälkeen kuvauksen.

Ennen ja jälkeen

Uudet työtavat vaativat vanhoista työtavoista luopumista ja selkeää viestimistä. Näyttämällä henkilöstölle vanhan ja tutun työtavan sekä uuden työtavan, saat aikaan oivaltamista. Mutta myös lisäkysymyksiä.

Image by Chris Leipelt

Muutoksen tekijän tehtävät

Image by History in HD

Vanha pilotti turisee

Olimme suunnitelleet ja toteuttaneet hyvän Teams-pilotin, todella paneutuvan asiakkaan kanssa. Viimeisissä työpajoissa ymmärismme että aivan perusasioita pitäisi vielä kerrata. Asiakas ehdotti ennen/jälkeen kuvaparia. Eipä ollut ensimmäinen kerta kun tuota loistavan kristallisoivaa esitystapaa käytin, mutta nyt se tuli todella tarpeeseen. "Skype-chat ennen, priva chat/tiimikeskustelu Teamsissa jälkeen".

Kolme tapaa toteuttaa tämä työkalu ja työtapa
- ja edistää Office 365:n omaksumista

Person Rolling Suitcase in Airport

Tapa 1

Person Rolling Suitcase in Airport

Tapa 2

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Person Rolling Suitcase in Airport

Tapa 3

TravelGuide-for-Office365-users.png